Om

16-2-14

Hvorfor nu endnu en hesteblog?

Desværre er der mange heste, som kunne have det langt bedre i Danmark. Jeg håber med denne blog, at jeg (i første omgang) med mine mere end 30 års erfaring i hesteverdenen, kan hjælpe nogle heste til et bedre liv, ved at give deres ejere gratis rådgivning.
På sigt bliver der muligvis lukket op for, at andre kan kommentere på bloggen og komme med gode råd. (desværre har jeg ikke tid til at administrere det lige pt.)
Jeg har redet og haft med den daglige pasning af heste at gøre i rigtig mange år og jeg går rigtigt meget op i, at man lytter til sin hest. At lytte til sin hest, skal ikke forstås, som at jeg går fanatisk op i kropssprog, barfodstrimning og andre ideologier indenfor hestesporten – tværtimod faktisk. Min holdning er, at man skal være åben overfor alle tiltag, som kan gøre livet bedre for hesten. Hvis det indebærer, at man skal ride i en barefootsadel eller man skal lægge sko på sin hest, så er det det, som er bedst for hesten, som hesteejeren skal vælge. Hesten er ikke til for hesteejeren, hesteejeren er til for hesten. Dermed sagt, at hvis man ikke vil holde hest for hestens skyld, så skal man lade være med at anskaffe sig en hest.

Hvad kan du få ud af denne blog?

Jeg vil forsøge at hjælpe alle hesteejere til bedre forståelse af hesten og dens bevæggrunde i alt lige fra den daglige omgang med hesten, ridning og til sygdomsforløb. Jeg skrive om emnerne efter min egen overbevisning og hvis du har noget at byde ind med, så er du meget velkommen til at kontakte mig via mail – info at rytterinfo danmark.

Hvad får jeg ud af det?

Jeg håber, at jeg kan hjælpe nogle hesteejere til et bedre grundlag for at træffe en beslutning i forskellige situationer. Jeg er ikke nogen guru og mit ord er bestemt ikke lov. Men du får min ærlige mening omkring forskellige emner, som er baseret på de erfaringer, som jeg selv har gjort mig inden for emnet og hvis jeg bare kan hjælpe en enkelt hest til et bedre liv, så mener jeg, at min tid er givet godt ud. Desuden vil du på nogle af siderne på denne blog finde reklamer, som jeg håber kan give mig en lille indtjening, som tak for at jeg bruger min tid på denne blog.

Så jeg håber at både kommende og nuværende hesteejere, kan bruge denne blog til noget.

Hvem er jeg

Mit navn er Daniela. Jeg er født i 1972 og har altid interesseret mig meget for heste og har også selv haft heste en stor del af mit liv.
Jeg har en periode haft min egen gård, hvor jeg havde både mine egne og andres heste opstaldet. Mens jeg boede på gården, lavede jeg mit eget hø / wrap, byggede en ny ridehal, anlagde nye folde og meget andet for at forbedre livet for hestene på gården.
Jeg har i mange år redet dressur og rider også i dag. Min gamle dressurhest red jeg op til som 8 års at gå M og jeg har også undervist en del.
Springning var noget, som jeg gav mig en del af med, da jeg var yngre, men i dag er jeg en stor kylling på det område og jeg springer stort set ikke mere.
Jeg har desuden beskæftiget mig lidt med avl og opdræt af ungheste og har også kigget i retning af de klassiske heste og den klassiske ridning på et tidspunkt.

I dag går jeg ikke helt så meget op i heste mere og det er også derfor, at jeg kan finde tid til at skrive på denne blog.
Jeg er uddannet Datamatiker og arbejder i dag med programmering og markedsføring.
Hvis du gerne vil vide mere om min erhvervsmæssige karriere – så kan du læse mere om mig på www.edemann.dk
Du kan desuden også læse mere om nogle af mine heste på min egen hjemmeside.

God læselyst.

Be the first to comment

Leave a Reply