Til Stalden

Her finder du alle de ting og redskaber, som hører til i stalden og som ikke har noget med ridningen at gøre. Herunder finder fx koster, skovle, krybber, spande og andet i samme til.

Hvor skal man købe sit staldinventar?

Der findes rigtig mange som holder heste i både Danmark og mange andre lande og fælles for de fleste er heldigvis, at de gerne vil give deres heste de bedste vilkår. Dette er der mange producenter, som nyder rigtigt godt af og mange vil naturligvis gerne have en del af kagen.
Derfor vil du altid få at vide, at deres produkt er det bedste fordi ….. Men fakta er desværre, at det ikke er alle, som ser så meget på hestevelfærd, som de gør på at se deres egen pengepung bule og det kan derfor være en jungle at finde de rigtige produkter til stalden.

Jeg vil forsøge at hjælpe dig

Jeg vil løbende skrive nogle brugbare artikler herinde, hvor jeg tager fat i nogle af de punkter, som jeg synes er vigtige. Hvis du har forslag til noget, som du ikke kan finde informationer om andre steder, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Så vil jeg svare dig direkte, men jeg vil også gerne sørge for at skrive omkring emnet her, hvis jeg finder det relevant for andre (naturligvis med diskretion – hvis der er behov for det)

Be the first to comment

Leave a Reply